POLITICA DE UTILIZARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL


DESPRE NOI

Această Politică de confidențialitate se aplică site-ului web www.barbaticumtrebuie.ro (denumit în continuare („Pagina web”) deținut de HEINEKEN ROMANIA SA, cu sediul în București, Sectorul 1, Str. Tipografilor, Nr. 11-15, S-Park, Aripa A2-L , Etaj 4, („HEINEKEN”), unde colectăm anumite informații personale despre dumneavoastră.

Parcurgeți cu atenție această Politică de confidențialitate deoarece conține informații despre modul in care utilizăm datele cu caracter personal pe care ni le furnizați sau pe care le colectăm în alt mod în contextul Paginii web (denumite în continuare "Date cu caracter personal"). HEINEKEN este operatorul Datelor cu caracter personal.

In cazul în care înțelegi să continui navigarea pe acest site ești de acord cu prelucrarea datelor tale, conform termenilor prezentați mai jos. Ne poti contacta pe adresa compliance.romania@heineken.com pentru orice informații suplimentare referitoare la modul în care utilizăm datele tale. Suplimentar, te rugăm să citești Politica de cookies.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza prezenta polică, precum și Politica de cookies. Vă rugăm să reveniți periodic această secțiune. Orice modificare va fi postată pe Pagina web.


CONȚINUT

  1. SCOPUL ȘI MODUL DE PRELUCRARE AL DATELOR.
  1. SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL.
  2. RETENȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL.
  3. COOKIE-URI
  4. CONFIDENȚIALITATEA DATELOR COPIILOR.
  5. DREPTURILE DE CARE BENEFICIAȚI

1. SCOPUL ȘI MODUL DE PRELUCRARE AL DATELOR

Puteți utiliza aproape în totalitate Site-ul nostru web fără a fi necesar să ne furnizați Datele cu caracter personal. Totuși, pentru anumite servicii trebuie să ne furnizați Datele cu caracter personal pentru ca noi să putem dialoga cu dvs., să vă înscriem în campaniile noastre promoționale.

Pe lângă informațiile pe care trebuie să le furnizați colectăm anumite informații atunci când vizitați Pagina web. Informațiile solicitate de pe site-ul web marcate cu un asterisc* sunt considerate obligatorii pentru a vă oferi informațiile sau serviciile solicitate. În cazul în care nu furnizați informațiile solicitate, nu vom putea să vă furnizăm informația, respectiv serviciul.

· Participarea in campanii de marketing, tombole, concursuri sau alte promoții

Ocazional organizăm campanii de marketing, tombole, concursuri sau alte promoții prin intermediul Site-ului web în scopul promovării produselor comercializate sub marca Neumarkt®.

Pentru a putea participa în campanii trebuie să completați formularele de participare cu datele dumneavoastre personale.

Vă rugăm să verificați secțiunea „Prelucrarea datelor cu caracter personal” din regulamentul fiecarei campanii pentru informații specifice despre modul în care prelucrăm Datele dvs. cu caracter personal în legătură cu respectiva campanie.

Datele dvs. cu caracter personal ne sunt necesare înscrierii în campaniile de marketing și după caz gestionării relației cu dumneavoastră. În cazul în care refuzați transmiterea Datelor cu caracter personal ne vom afla în imposibilitatea de a vă înscrie în campaniile noastre de promovare.

Date personale

Pentru participanți: nume, prenume, adresa de email, număr de telefon

Pentru câștigători: nume, prenume, adresa de email, telefon, codul numeric personal (numai pentru câștigătorii premiilor peste 600 Ron, conform normelor fiscale), adresa de domiciliu (în cazul expedierii premiilor)

Baza legitimă de prelucrare

prelucrăm datele cu caracter personal în temeiul regulamentului de participare în fiecare campanie de marketing (GDPR, art. 6 alin. 1 lit. b) și a obligațiilor legale (GDPR, art. 6 alin. 1 lit. b) care revin în sarcina HEINEKEN în calitate de organizator al campaniilor

Cui dezvăluim datele

  • agențiilor de marketing care ne ajută în organizarea campaniilor/ desemnarea câștigătorilor/ înmânărea premiilor
  • furnizoriilor de servicii IT sau furnizoriilor cărora le subcontractăm anumite servicii de suport tehnic pentru pagina noastră web
  • societății de curierat însărcinate cu livrarea premiilor
  • companiile din grupul HEINEKEN în scopul stocării Datelor cu caracter personal procesate prin intermediul Paginii web, datorită sistemelor informatice comune
  • consultanți (terți) care ne ajută să gestionăm solicitările, plângerile, sau orice situații apărute în relația cu dumneavoastră
  • autorităților de reglementare și altor autorități ale statului dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare (ex. ANAF în scopul declarării câștigului)

Vom dezvălui datele cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar în scopul derulării campaniilor. În cazul loteriilor publicitare, HEINEKEN are obligația de publica numele câștigătorilor (nume, prenume și premiul câștigat).

Cât timp vom stoca datele

Vom prelucra datele cu caracter personal ale participanților până la încetarea campaniei de marketing. Datele cu caracter personal ale câștigătorilor vor fi stocate ulterior expedierii premiilor conform normelor fiscale aplicabile (până la 10 ani plus anul în care are loc campania).

Unde sunt stocate datele 

Datele sunt stocate pe server-ul HEINEKEN din Romania

· Creare cont pentru participarea in campanii de marketing, tombole, concursuri sau alte promoții

Prelucram Datele dvs. cu caracter personal pentru a va oferi acces la facilitățile de care beneficiază membrii clubului. Pentru a beneficia de șanse suplimentare in campaniile de marketing sau de anumite beneficii adresate clubului „Bărbaților cum trebuie” sau în anumite cazuri pentru a participa în anumite campanii (ex. în campanii care presupun colectarea de puncte) aveți posibilitatea de a va crea un cont. Utilizam aceste date personale in scopul de a va facilita logarea in cont si pentru campaniile noastre de marketing atunci cand va inscrieti.

Date personale

nume, prenume, adresa de email, număr de telefon

Baza legitimă de prelucrare

prelucrăm datele cu caracter personal în baza consimțământului dvs. liber exprimat (GDPR, art. 6 alin. 1 lit. a)

Cui dezvăluim datele

  • agențiilor de marketing care ne ajută în organizarea campaniilor/ desemnarea câștigătorilor/ înmânărea premiilor
  • furnizoriilor de servicii IT sau furnizoriilor cărora le subcontractăm anumite servicii de suport tehnic pentru pagina noastră web
  • societății de curierat însărcinate cu livrarea premiilor
  • companiile din grupul HEINEKEN în scopul stocării Datelor cu caracter personal procesate prin intermediul Paginii web, datorită sistemelor informatice comune
  • consultanți (terți) care ne ajută să gestionăm solicitările, plângerile, sau orice situații apărute în relația cu dumneavoastră

Vom dezvălui datele cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar în scopul derulării campaniilor.

Cât timp vom stoca datele

Datele vor fi păstrate pe perioada cât contul este activ sau maxim 1 an de la ultima acțiune din cont. Puteți să ștergeți oricând contul [cum].

Unde sunt stocate datele 

Datele sunt stocate pe server-ul HEINEKEN din Romania

· Secțiunea de contact

În cazul în care ne transmiteți o solicitare prin Call Center (021 203 11 11) vom utiliza datele pe care ni le comunicați pentru soluționarea respectivei solicitări. Vă vom înregistra reclamațiile, întrebările, răspunsurile și alte acțiuni necesare pentru a vă rezolva solicitarea.

Ulterior soluționării cererii, Datele cu caracter personal vor fi șterse sau anonimizate, în cazul în care solicitarea ar putea fi de interes pentru noi în îmbunătățirea calității produselor sau serviciilor.

Date personale

nume, prenume, număr de telefon, adresa de email (orice date pe care ni le transmiteți)

Baza legitimă de prelucrare

prelucrăm Datele cu caracter personal în interesul nostru legitim, respectiv în scopul soluționării cererii sau sesizării transmise (GDPR, art. 6 alin. 1 lit. f)

Cui dezvăluim datele

  • agențiilor de marketing care ne ajută în gestionarea platformelor noastre sociale/ pagina noastră web
  • furnizorii de servicii IT pentru societățile noastre sau furnizorii cărora le subcontractăm anumite servicii de suport tehnic pentru platformele noastre on-line
  • companiile din grupul HEINEKEN în scopul stocării Datelor cu caracter personal procesate prin intermediul Paginii web, datorită sistemelor informatice comune
  • autorităților de reglementare și altor autorități ale statului dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare (de exemplu, noi vom răspunde solicitărilor din partea instanțelor judecătorești, organelor de aplicare a legii, agențiilor de reglementare și altor autorități publice și oficiale, care pot include astfel de autorități și din afara țării de reședință)

Vom dezvălui datele tale cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este necesar în scopul soluționării cererii pe care ne-o transmiteți.

Ca regulă Datele cu caracter personal sunt prelucrate pe teritoriul României/ UE. În mod excepțional acești terți pot fi situați și în afara Spațiului Economic European. Atunci când Datele cu caracter personal sunt stocate de noi în afara SEE, vom asigura un nivel adecvat de protecție a datelor transferate. Solicităm furnizorilor de servicii să întreprindă măsurile adecvate pentru a proteja confidențialitatea și securitatea Datelor cu caracter personal.

Cât timp vom stoca datele

Vom prelucra Datele cu caracter personal până la data soluționării cererii și nu mult de 30 de zile de la ultima comunicare referitoare la respectiva cerere.

Unde sunt stocate datele 

Datele sunt stocate pe server-ul HEINEKEN din Romania

· Rețele de socializare (Facebook, Instagram, YouTube)

În cazul în care ați dat „Like” paginilor noastre de socializare vom putea vizualiza profilul dumneavoastră și datele pe care le-ați făcut publice. De asemenea, vom putea vizualiza comentariile pe care le postați pe pagina noastră adresată mărcii noastre Neumarkt®.

În cazul în care ne transmiteți solicitări prin intermediul acestor pagini, vom prelucra Datele dumneavoastră personale pentru a vă putea oferi suport și a răspunde solicitărilor. În cazul în care participați în campanii de marketing desfășurate prin intermediul paginiile rețelelor de socializare, vom prelucra Datele cu caracter personal conform Regulamentului campaniei de marketing aplicabil respectivei campanii.

În cazul în care vă înscrieți la evenimentele noastre vă transmite informări cu privire la evenimentele pe care le organizăm, în cazul în care prin paginile rețelelor de socializare (Facebook, Instagram). Informările vor fi transmise numai în măsura în care sunteți interesat sau participați la eveniment. În cazul în care nu mai doriți să primiți astfel de comunicări comerciale puteți să dezactivați opțiunea de notificare din fiecare pagină a rețelei de socializare.

Rețele de socializare îți prelucrează datele când ne vizitezi paginile. Noi nu putem influența în niciun fel prelucrările de date efectuate de aceste rețele.

Rețele de socializare ne permit accesul la urmatoarele date:

Nota de informare a Facebook este disponibilă la adresa https://www.facebook.com/privacy/explanation.

Nota de informare a Instagram este disponibilă la adresa https://help.instagram.com/196883487377501/?helpref=hc_fnav&bc[0]=Instagram%20Help&bc[1]=Managing%20Your%20Account.

Nota de informare a Youtube este disponibilă la adresa https://policies.google.com/privacy?hl=ro.

Notele de informare conțin și detalii despre cum puteți intra în contact cu pagina rețelei de socializare dacă aveți orice fel de întrebări legate de prelucrarea datelor personale.

Date personale

Date din profilul public din pagina rețelei de socializare (ex. imagine, nume, prenume, pseudonim, vârstă, preferințe)

Baza legitimă de prelucrare

Prelucrăm datele în interesul nostru legitim de a ne promova marca Neumarkt®,(GDPR, art. 6 alin. 1 lit. f) sau pentru derularea campaniilor de marketing prin intermediul rețelei de socializare

Cui dezvăluim datele

  • furnizori de servicii de marketing direct (pentru transmiterea de informări de marketing sau pentru gestionarea paginilor noastre din rețelele sociale)
  • furnizorii de servicii IT pentru societățile noastre sau furnizorii cărora le subcontractăm anumite servicii de suport tehnic pentru platformele noastre on-line
  • autorităților de reglementare și altor autorități ale statului dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare (de exemplu, noi vom răspunde solicitărilor din partea instanțelor judecătorești, organelor de aplicare a legii, agențiilor de reglementare și altor autorități publice și oficiale, care pot include astfel de autorități și din afara țării de reședință)

Ca regulă Datele cu caracter personal sunt prelucrate de noi pe teritoriul României/ UE. În mod excepțional acești terți pot fi situați și în afara Spațiului Economic European. Atunci când Datele cu caracter personal sunt stocate de noi în afara SEE, vom asigura un nivel adecvat de protecție a datelor transferate. Solicităm furnizorilor de servicii să întreprindă măsurile adecvate pentru a proteja confidențialitatea și securitatea Datelor cu caracter personal.

Cât timp vom stoca datele

Nu vom șterge comentariile dvs. la postările din paginile noastre, aveți posibilitatea însă să faceți dvs. acest lucru.

În cazul în care participarea într-o campanie de marketing desfășurată prin intermediul paginii de socializare presupune postarea unui comentariu sau poze, și veți șterge aceste postări înainte de încheierea campaniei, nu veți fi eligibil pentru a câștiga premiul campaniei.

Unde sunt stocate datele 

Datele sunt stocate pe platforma paginii de socializare.

· Informații despre vizita dvs. și utilizarea Paginii noastre web

Atunci când accesați Pagina noastră web, colectăm date despre persoana dumneavoastra prin intermediul identificatorilor online (cookie-uri și IP). Pagina web colectează în mod automat anumite informații și le stochează în fișiere-jurnal. 

Urmărim modul în care folosiți informările noastre, paginile pe care le vizualizați și secțiunile pe care le citiți, astfel încât să putem personaliza informările comerciale în funcție de preferințele dumneavoastră. Informațiile despre utilizarea de către dumneavoastră a Paginii noastre web și a serviciilor noastre ne permit să construim segmente, care sunt grupuri de vizitatori ai Paginii web cu un număr de caracteristici comune, cum ar fi, grupa de vârsta, sexul sau regiunea. Vă vom adăuga probabil într-unul dintre segmentele noastre.

Folosim aceste informații pentru a ne putea concepe Pagina web în așa fel încât să se adapteze mai bine nevoilor utilizatorilor noștri. De asemenea, este posibil să îți folosim adresa IP pentru a putea contribui la diagnosticarea problemelor legate de serverele noastre și pentru a ne administra pagina de internet, pentru a analiza tendințele, pentru a culege informații demografice generale care să ne sprijine în identificarea preferințelor vizitatorilor.

De asemenea, Pagina noastră web utilizează cookie-uri, despre care găsești informării pe larg, precum și modul de retragere consimțământului aici.

Date personale

adresa de protocol internet (IP), locația generală în care se află computerul sau dispozitivul dumneavoastră (la nivel de oraș), tipul de browser, sistemul de operare, momentul accesării, link-ul paginii accesate, istoricul de vizualizare al Pagini web, informații despre dispozitiv, programe vizualizate, dispozitiv (notificări și identificare), timestamp, cerere/acțiune

Baza legitimă de prelucrare

Prelucrăm datele în interesul nostru legitim de a monitoriza activitatea pe Pagina web și a asigura securitatea site-ului (GDPR, art. 6 alin. 1 lit. f)

Cui dezvăluim datele

  • companiile din grupul HEINEKEN în scopul stocării Datelor cu caracter personal procesate prin intermediul Paginii web, datorită sistemelor informatice comune
  • furnizorii de servicii IT pentru societățile noastre sau furnizorii cărora le subcontractăm anumite servicii de suport tehnic pentru platformele noastre on-line
  • consultanți (terți) care ne ajută să gestionăm solicitările, plângerile, sau orice situații apărute în relația cu dumneavoastră
  • autorităților de reglementare și alte autorități ale statului dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare (de exemplu, noi vom răspunde solicitărilor din partea instanțelor judecătorești, organelor de aplicare a legii, agențiilor de reglementare și altor autorități publice și oficiale, care pot include astfel de autorități și din afara țării de reședință)

Ca regulă Datele cu caracter personal sunt prelucrate pe teritoriul României/ UE. În mod excepțional acești terți pot fi situați și în afara Spațiului Economic European. Atunci când Datele cu caracter personal sunt stocate de noi în afara SEE, vom asigura un nivel adecvat de protecție a datelor transferate. Solicităm furnizorilor de servicii să întreprindă măsurile adecvate pentru a proteja confidențialitatea și securitatea Datelor cu caracter personal.

Cât timp vom stoca datele

Vă rugăm să citiți Politica de cookies pentru termenele de stocare.

Unde sunt stocate datele 

Datele sunt stocate pe server-ul HEINEKEN din Romania sau din Uniunea Europeană

· Intreținerea și optimizarea Paginii noastre web

Datele dvs. cu caracter personal vor fi prelucrate pentru întreținerea și analiza Paginii noastre web, pentru a rezolva problemele legate de performanță, pentru a îmbunătăți disponibilitatea și a proteja Site-ul împotriva fraudei (ex. în cazul încercărilor repetate de conectare de către persoane cu vârsta sub 18 ani)

Date personale

adresa de protocol internet (IP), locația generală în care se află computerul sau dispozitivul dumneavoastră (la nivel de oraș), tipul de browser, sistemul de operare, momentul accesării, link-ul paginii accesate, istoricul de vizualizare al Pagini web, informații despre dispozitiv, programe vizualizate, dispozitiv (notificări și identificare), timestamp, cerere/acțiune

Baza legitimă de prelucrare

Prelucrăm datele în interesul nostru legitim de a întreține și optimiza Pagina web și a asigura securitatea site-ului (GDPR, art. 6 alin. 1 lit. f)

Cui dezvăluim datele

  • companiile din grupul HEINEKEN în scopul stocării Datelor cu caracter personal procesate prin intermediul Paginii web, datorită sistemelor informatice comune
  • furnizorii de servicii IT pentru societățile noastre sau furnizorii cărora le subcontractăm anumite servicii de suport tehnic pentru platformele noastre on-line
  • furnizori de analiză a datelor sau carora le subcontractăm anumite servicii de suport tehnic pentru Pagina noastră web
  • consultanți (terți) care ne ajută să gestionăm solicitările, plângerile, sau orice situații apărute în relația cu dumneavoastră
  • autorităților de reglementare și alte autorități ale statului dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare (de exemplu, noi vom răspunde solicitărilor din partea instanțelor judecătorești, organelor de aplicare a legii, agențiilor de reglementare și altor autorități publice și oficiale, care pot include astfel de autorități și din afara țării de reședință)

Ca regulă Datele cu caracter personal sunt prelucrate pe teritoriul României/ UE. În mod excepțional acești terți pot fi situați și în afara Spațiului Economic European. Atunci când Datele cu caracter personal sunt stocate de noi în afara SEE, vom asigura un nivel adecvat de protecție a datelor transferate. Solicităm furnizorilor de servicii să întreprindă măsurile adecvate pentru a proteja confidențialitatea și securitatea Datelor cu caracter personal.

Cât timp vom stoca datele

Vom stoca Datele dumneavoastră pe o perioadă de 6 luni

Unde sunt stocate datele 

Datele sunt stocate pe server-ul HEINEKEN din Romania


2. SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Luam măsuri tehnice, fizice și organizaționale adecvate pentru a proteja Datele cu caracter personal colectate prin intermediul Site-ului web de folosirea incorectă sau distrugerea, pierderea, modificarea, divulgarea, achiziționarea sau accesarea accidentală, neautorizată sau ilegală care sunt în concordanță cu legile și reglementările aplicabile privind securitatea datelor și confidențialitatea. Cu toate acestea, niciun site bazat pe internet nu poate fi 100% sigur și nu putem fi trași la răspundere pentru accesul neautorizat sau neintenționat, pe care nu îl putem controla.

Pagina noastră web poate conține legături către alte site-uri. Nu suntem responsabili pentru practicile de confidențialitate, conținutul sau măsurile de securitate utilizate de alte site-uri web, care nu sunt reglementate de această Politică de confidențialitate. Vă sfătuim să citiți întotdeauna cu atenție politicile de confidențialitate de pe aceste site-uri web.

Dacă aveți suspiciunea că a fost încălcată confidențialitatea Datelor dvs. cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați imediat la email compliance.romania@heineken.com.


3. RETENȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Vom păstra Datele dumneavoastră cu caracter personal atât timp cât este necesar pentru a vă furniza serviciile solicitate, sau potrivit termenelor legale (acolo unde sunt aplicabile) sau pentru oricare dintre celelalte scopuri enumerate în această Politică de confidențialitate.

Termenul specific de retenție este menționat în această Politică de confidențialitate pentru fiecare dintre scopurile relevante.

Vom lua măsuri rezonabile pentru a șterge Datele cu caracter personal pe care le deținem în cazul în care nu mai sunt necesare pentru scopurile stabilite mai sus sau după expirarea termenului de retenție prevăzut.


4. COOKIE-URI

O parte importantă a informațiilor menționate în această Politică de confidențialitate este colectată prin folosirea cookie-urilor și a tehnicilor similare. Cookie-urile sunt fișiere text de mici dimensiuni care conțin cantități mici de informații ce sunt descărcate și pot fi stocate pe dispozitivul dvs. de utilizator, de ex., computerul, telefonul inteligent (smartphone-ul) sau tableta.

Aceste cookie-uri și tehnici similare sunt uneori necesare pentru a vă aminti setările contului, limba și țara dvs., dar și pentru a ne permite să măsuram și să analizăm comportamentul dumneavoastră pe Pagina noastră web și pentru a vă afișa anunțuri personalizate pe Site-ul nostru sau pe site-uri web terțe. Atunci când este necesar, vi se va solicita consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor noastre. Pentru a vizualiza mai multe informații despre modulele cookie pe care le folosim și despre modul în care le folosim, vă rugăm să consultați Politica noastră de cookie.


5. CONFIDENȚIALITATEA DATELOR MINORILOR

Pagina web nu este destinată utilizării de către persoanele care nu au împlinit vârsta de 18 ani (sau vârsta legală aplicabilă pentru consumarea produselor în cauză). Nu colectăm cu bună știință Date cu caracter personal de la persoane cu vârsta sub 18 ani. De asemenea dacă descoperim minori care au folosit Site-ul nostru, vom șterge toate datele personale despre acesta.


6. DREPTURILE DE CARE BENEFICIAȚI

Ca persoană vizată aveți drepturi legale specifice cu privire la datele cu caracter personal pe care le colectăm de la dvs. Heineken Romania vă va respecta drepturile individuale și se va ocupa de interesele dumneavoastră în mod corespunzător.

· Dreptul de retragere a consimțământului

Vă puteți retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, în orice moment, atunci când prelucrarea se bazează pe consimțământ

· Dreptul la rectificare

Puteți obține de la noi rectificarea datelor cu caracter personal care vă privesc. Facem eforturi rezonabile pentru a păstra datele cu caracter personal care sunt utilizate continuu și care sunt în posesia sau controlul nostru - exacte, complete, actuale și relevante, pe baza celor mai recente informații disponibile pentru noi

· Dreptul la restricție

Puteți obține de la noi restricția prelucrării datelor cu caracter personal, dacă:

· Dreptul de acces

Ne puteți cere informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră, inclusiv informații cu privire la ce categorii de date cu caracter personal avem în posesie sau control, pentru ce sunt folosite, de unde le-am colectat, dacă nu sunt colectate direct de la dvs și cui i-au fost dezvăluite, dacă este cazul. Puteți obține un exemplar de la noi, gratuit, conținând datele cu caracter personal pe care le deținem despre dvs. Ne rezervăm dreptul de a percepe o taxă rezonabilă pentru fiecare exemplar suplimentar pe care l-ați putea solicita.

· Dreptul la ștergere

Puteți obține de la noi ștergerea datelor cu caracter personal, în cazul în care:

Cu excepția cazului în care prelucrarea este necesară

· Dreptul de opoziție:

Ați putea obiecta - în orice moment - la prelucrarea datelor cu caracter personal datorită situației dvs. speciale, cu condiția ca prelucrarea să nu se bazeze pe consimțământul dumneavoastră, ci pe interesele noastre legitime sau cele ale unei terțe părți. În acest caz, nu vom mai procesa datele cu caracter personal, dacă nu putem demonstra motive întemeiate, legitime și un interes major pentru prelucrarea sau pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept. Dacă vă opuneți prelucrării, vă rugăm să specificați dacă doriți ștergerea datelor cu caracter personal sau restricția prelucrării acestora de către noi.

· Dreptul de a depune o plângere

În cazul unei pretinse încălcări a legislației în vigoare privind confidențialitatea, puteți depune o plângere la autoritatea de supraveghere pentru protecția datelor. Date de contact: Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, Adresă: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România, Email: anspdcp@dataprotection.ro

DE REȚINUT!

Perioada de timp: Vom încerca să răspundem cererilor în termen de 30 de zile. Cu toate acestea, perioada poate fi prelungită din motive specifice referitoare la dreptul legal specific sau complexitatea solicitării.

Restricționarea accesului: În anumite situații, este posibil să nu putem să vă acordăm acces la toate sau parte din datele cu caracter personal, din cauza prevederilor legale. Dacă vom refuza solicitarea dvs. de acces, vă vom informa cu privire la motivul refuzului.

Imposibilitatea identificării: În unele cazuri, este posibil să nu vă putem identifica, din cauza elementelor de identificare furnizate în cererea dumneavoastră. În astfel de cazuri, nu suntem în măsură să dăm curs solicitării dvs. de a exercita drepturile legale așa cum sunt descrise în această secțiune.

Exercitarea drepturilor dvs legale: Pentru a vă exercita drepturile legale, vă rugăm să contactați Responsabilul nostru cu Protecția Datelor în scris sau sub formă de text, scriind un email la compliance.romania@heineken.com


Arată-ne că ai peste 18 ani și hai în clubul bărbaților cum trebuie.

Folosim cookie-uri pentru funcționarea acestui website, pentru a veni în sprijinul experienței dumneavoastră sau pentru a ne îmbunătăți serviciile. Unele cookie-uri sunt necesare pentru ca website-ul să funcționeze, iar altele sunt folosite doar pentru experiența dumneavoastră și pentru îmbunătățirea serviciilor noastre. Apăsând "CONTINUĂ" sunteți de acord cu:
Politica de Cookie si Politica de confidențialitate